Sluit

Over Yindi Travel

Wie zijn wij?

Yindi Travel is een dynamische, kwalitatieve Belgische touroperator en gespecialiseerd in reizen op maat.  Onze passie voor reizen en onze steeds vernieuwende blik maken van uw droomreis een echte belevingsreis.

Ook voor gezinsvakanties op maat, huwelijksreizen, incentives en de voordeligste vliegtuigtickets (enkel in combinatie met een landarrangement) bent u bij ons aan het juiste adres. Vanuit onze persoonlijke ervaring geven we u ook graag advies omtrent verre reizen met kinderen. Wij streven ernaar om onze klanten unieke ervaringen te bieden.

 

Pure reiservaringen

Wij delen met onze reizigers één grote passie: Het ontdekken van off-the-beaten-track-paden en dorpen, nieuwe ervaringen en nieuwe uitdagingen,… Tijdens jullie à la carte reis laten we jullie dus graag genieten van die onvergetelijke pure blik van een kind op een lokale school, van een overweldigende zonsopgang vanaf de top van een berg, van de verlatenheid en het ruige van the outback, van een spannende safari of jungletrekking, van dat ene paradijselijke strand, van de wonderbaarlijke fauna en flora in het Costa Ricaanse regenwoud, van dat adembenemende uitzicht over de vulkaan, van eens een koala van heel dichtbij te kunnen bewonderen, van dat authentieke lokale dorp waar de tijd is blijven stilstaan is, of aangenaam verrast worden door die onverwachte ontmoeting met die schattige baby orang-oetang, …

 

We inspireren je graag!

Unieke accommodatie

Yindi Travel kiest voor unieke accommodatie, waarbij de nadruk ligt op kleinschalige, karaktervolle en kwalitatieve verblijven. U zal volop kunnen genieten van uw verblijf in de voorgestelde charmehotels, droompaleizen, gastenverblijven en unieke lodges.

 

Regelmatig trekken we zelf uit op prospectie naar authentieke, unieke locaties, om de kwaliteit van de verblijven en belevingen die we aanraden te kunnen blijven waarborgen. Zo breiden we onze kennis uit met nieuwe boutique style hotels en unieke lodges, of die ultieme, unieke beleving die uw reis net dat tikkeltje specialer en onvergetelijk maken.

Hoe gaan we te werk?

Vrijheid en maatwerk is het ultieme uitgangspunt van al onze reizen. Wij werken niet met modules. Elk reisvoorstel passen we – in samenspraak met uw reisagent - aan totdat het volledig aansluit bij uw verwachtingen en wensen, die haalbaar zijn binnen uw budget.  

 

Heeft u specifieke wensen? rustige of connecting kamers, een kamer met een bad i.p.v. en/of douche, bepaalde dieetwensen of voedingsvereisten, een latere aankomst of een late check-out? Verkiest u een bepaalde seating op de vlucht? Graag luisteren we naar jullie wensen en streven er steeds naar de beste oplossing te bieden, zodat uw droomreis een unieke belevenis wordt.

 

 

Onze ervaren gidsen

Onze lokale reisgidsen kennen de regio als geen ander. Ook zijn zij best vertrouwd met de lokale gebruiken, cultuur, de plaatselijke dialecten,… Dit alles komt uw comfort ten goede. Onze gidsen zijn professioneel opgeleid en bieden een grote meerwaarde aan uw reis, ze kunnen u alles vertellen over de lokale cultuur. Deze gids biedt u ook alle vrijheid. Hij is er wanneer u vragen heeft, maar laat jullie ook de nodige vrijheid om zelf – samen met uw partner, gezin, familie, vrienden - in alle rust te kunnen genieten van de bestemming. Zo kun je naar eigen wens je dag en activiteiten indelen. De toeristische hoogtepunten van de bestemmingen slaan we zeker niet over, toch gaan we steeds ook op zoek naar dat extraatje, die ene weinig toeristische plek die je niet in elke reisgids vindt. Door beroep te doen op lokale gidsen, ondersteunen we ook de lokale tewerkstelling en bevolking, wat voor ons ook een belangrijk aspect is van ons beleid.
Yindi Travel laat u graag de bestemming beleven.

Afhankelijk van de bestemming en uw vooropgesteld budget zullen we u een self-drive vakantie, een rondreis met privéchauffeur/gids of een combinatie voorstellen. Voor sommige bestemmingen zullen we u een rondreis voorstellen waarvoor u voor bepaalde excursies aansluit bij een klein internationaal gezelschap. (zoals een fietstocht, raftingtocht,...)  Ook deze excursies zijn vanzelfsprekend zeer verzorgd en comfortabel. 

 

We bekijken steeds wat voor uw situatie de meest comfortabele en wenselijke manier van reizen is, maar trachten ons voorstel ook aan te passen aan uw vooropgesteld budget. Daarom is het belangrijk dat u aan uw reisagent duidelijk uw vooropgesteld budget meegeeft, nog voor het eerste voorstel wordt opgemaakt. Op die manier zal het voorstel best beantwoorden aan uw wensen, en zal u sneller over het gepaste voorstel beschikken.