Sluit

Slovenië
8-DAAGSE ACTIEVE FAMILIEVAKANTIE

8-DAAGSE ACTIEVE FAMILIEVAKANTIE

HIGHLIGHTS :

  • Unieke activiteiten zoals rafting, kayaking, canyoning, fietsen,…
  • Wondermooie omgeving met de azuurblauwe Soca Rivier
  • Zeer goede en gediplomeerde begeleiders
  • Het programma is op maat aanpasbaar

Dag 1 - AANKOMST TOLMIN (-)

Bij aankomst in Tolmin verwelkoming in het ‘Outdoor Centre’ en check-in in het hotel of appartement. Vrije verkenning van de groene omgeving. 

Dag 2 - TOLMIN - SRPENICA - TRNOVO OB SOČI - TOLMIN (B)

Deze morgen staat een sportieve rafting (niveau II-IV) op de azuurblauwe Soca Rivier op het programma. Jullie volgen er de rivier vanuit  Srpenica naar Trnovo ob Soči en genieten van de omgeving.  De rafting duurt 1u30 en is geschikt voor alle zwemniveaus vanaf 15 jaar.

Dag 3 - TOLMIN - KOBARID - NADIZA VALLEY - TOLMIN (B)

Vandaag wordt een fietstocht voorzien langs de Soca rivier en diverse kleine dorpjes tot bij Kobarid.  Vervolgens rijden jullie verder tot bij de Nadiza rivier waar jullie een verfrissende duik kunnen nemen in de rivier.  Terugkeer naar Tolmin en vrije namiddag/avond.

Dag 4 - TOLMIN (B)

Na het ontbijt leren jullie alle technieken van het kayakken in de kayak school.  In de namiddag kunnen jullie deze technieken uitproberen op de Soca rivier (Klasse I/II rapids). Terugkeer naar Tolmin en vrije namiddag/avond.

Dag 5 - TOLMIN (B)

Vrije dag om de groene omgeving te verkennen of deel te nemen aan één van de optionele activiteiten : diverse wandelingen in de bergachtige streek, zip-line, paragliding,…

Dag 6 - TOLMIN (B)

Vandaag genieten jullie van de groene, bergachtige omgeving met een leuke mini-rafting tocht (met max. 3 personen per raft) op de Soca rivier inclusief een kleine lunch aan de oevers van de rivier.  Jullie kunnen onderweg ook een duik nemen in het verfrissende water. 

Dag 7 - TOLMIN – PRŠJAK CANYON - TOLMIN (B)

Vanuit Tolmin rijden jullie naar de Pršjak Canyon in de buurt van Dolenja Trebuša.  Hier verkennen jullie de bijzondere canyon via een canyoning parcours langs natuurlijke baden, natuurlijke waterglijbanen,...  Ook glijden jullie met behulp van een touw diverse watervallen naar beneden, waarvan de langste 27m hoog is. Terugkeer naar Tolmin en vrije namiddag/avond.

DAG 8 - TOLMIN - … (B)

Na het ontbijt check-out. Einde van onze diensten.

ZIN IN SLOVENIË OP MAAT?

Aarzel niet ons te contacteren.