Sluit

Bali
Promo 2024

14-DAAGSE INDIVIDUELE RONDREIS OP BALI MET PRIVEGIDS/-CHAUFFEUR

HIGHLIGHTS :

  • Verkenning van enkele hoogtepunten van Bali.
  • Kennismaking met de Balinese cultuur en tradities.
  • Strandverblijf aan de zuidkust van Bali.

Dag 1 - VLUCHT NAAR DENPASAR (BALI)

Dag 2 - DENPASAR - UBUD (-)

Bij aankomst verwelkoming en privétransfer naar uw hotel in Ubud. Check-in en vrije tijd om de omgeving te verkennen en even te bekomen van de vlucht.

Dag 3 - UBUD (B)

Vrije verkenning van de groene omgeving. Diverse optionele activiteiten zijn mogelijk. Jullie kunnen ook genieten van de voorzieningen van het hotel.

Dag 4 - UBUD (B, L)

Vandaag neemt onze lokale Engelstalige privégids jullie mee voor een verkenning van de omgeving met een bezoek aan de historische Gunung Kawi site,  een historische site uitgehouwen uit de rotsen in de 11e eeuw. en het Tirta Empul tempel complex met zijn heilige bron.  Na het middagmaal in een lokaal restaurant bezoeken jullie nog het Ubud Monkey Forest. Na de verkenning terugkeer naar het hotel en vrije namiddag/avond.

Dag 5 - UBUD (B, L)

Vandaag staat een luxueus avontuur met de legendarische landrover op het programma. Jullie verkennen het bergachtige, groene centrum van Bali per 4x4. (in kleine internationale groep) De rit neemt jullie mee langs kleine wegen, Balinese dorpen, terrasvormige rijstvelden en ongerept regenwoud, zo ontdekken jullie het echte hart van Bali. Onderweg bezoeken jullie ook een steengroeve, een typische Balinese familieboerderij en leren jullie meer over de typische Balinese architectuur. Na de verkenning en Balinese lunch terugkeer naar het hotel en vrije namiddag/avond.

Dag 6 - UBUD (B)

Verdere vrije verkenning van de omgeving. Diverse optionele activiteiten zijn mogelijk. Jullie kunnen bijvoorbeeld ook de bruisende centrale markt van Ubud verkennen.

Dag 7 - UBUD - CANDIDASA (B, L)

Na het ontbijt transfer naar Candidasa / Oost-Bali.  Onderweg worden diverse stops voorzien met een bezoek aan de markt van Gianyar, een verkenning van het dorp Penglipuran, een fotostop in Penelokan voor het wondermooie uitzicht op de Mt. Batur en een bezoek aan de historische Besakih Tempel gelegen op de flanken van de Gunung Agung vulkaan. Bij aankomst in Candidasa check-in in het hotel.  Vrije verkenning van de omgeving.

Dag 8 - CANDIDASA (B)

Vrije verkenning van de omgeving. Diverse optionele activiteiten zijn mogelijk.

Dag 9 - CANDIDASA - SANUR (B, L)

Jullie verlaten Candidasa en rijden naar de kustplaats Sanur in het zuiden van Bali.  Onderweg worden enkele stops voorzien met een bezoek aan het bijzondere Tirta Gangga Waterpaleis, een wandeling naar het Tenganan Dorp langs de rijstterrassen, en de verkenning van de Goa Lawah Tempel in Klungkung.  Bij aankomst in Sanur check-in in het hotel en vrije verkenning van de omgeving.

Dag 10 - 13 - SANUR (B)

Vrij strandverblijf naar eigen invulling. Diverse optionele activiteiten zijn mogelijk.

Dag 14 - SANUR - DENPASAR - BRUSSEL (B)

Na het ontbijt check-out en vrije tijd tot aan de transfer naar de luchthaven van Denpasar. Check-in voor de terugvlucht. Einde van onze diensten.

ZIN IN BALI OP MAAT?

Meer info via uw reisagent