Sluit

Bali
Promo 2023

14-DAAGSE INDIVIDUELE RONDREIS OP BALI MET PRIVEGIDS/-CHAUFFEUR

HIGHLIGHTS :

  • Verkenning van enkele hoogtepunten van Bali.
  • Kennismaking met de Balinese cultuur en tradities.
  • Strandverblijf aan de zuidkust van Bali.

Dag 1 - VLUCHT NAAR DENPASAR (BALI)

Dag 2 - DENPASAR - UBUD (-)

Bij aankomst verwelkoming en privétransfer naar uw boutique style hotel in Ubud. Check-in en vrije tijd om de omgeving te verkennen en even te bekomen van de lange vlucht.

Dag 3 - UBUD (B)

Vrije verkenning van de groene omgeving. Diverse optionele activiteiten zijn mogelijk. Jullie kunnen ook genieten van de voorzieningen van het hotel.

Dag 4 - UBUD (B, L)

Vandaag neemt de lokale Engelstalige privégids jullie mee voor een verkenning van de omgeving met een bezoek aan de historische Gunung Kawi site en het Tirta Empul tempel complex met zijn heilige bron.  Na de verkenning terugkeer naar het hotel en vrije namiddag/avond.

Dag 5 - UBUD (B, L)

Vandaag verkennen jullie in kleine internationale groep het bergachtige, groene centrum van Bali per 4x4.  Jullie rijden er met een legendarische ‘Land Rover’ door de rijstvelden, kleine Balinese dorpen en het ongerept regenwoud. Na de verkenning terugkeer naar het hotel en vrije namiddag/avond.

Dag 6 - UBUD (B)

Verdere vrije verkenning van de omgeving. Diverse optionele activiteiten zijn mogelijk. Jullie kunnen bijvoorbeeld ook de bruisende centrale markt van Ubud verkennen.

Dag 7 - UBUD - CANDIDASA (B, L)

Na het ontbijt transfer naar Candidasa / Oost-Bali.  Onderweg worden diverse stops voorzien met een verkenning van het Penglipuran Dorp, een fotostop in Penelokan voor het wondermooie uitzicht op de Mt. Batur en een bezoek aan de historische Besakih Tempel gelegen op de flanken van de Gunung Agung vulkaan. Bij aankomst in Candidasa check-in in het hotel.  Vrije verkenning van de omgeving.

Dag 8 - CANDIDASA (B)

Vrije verkenning van de omgeving. Diverse optionele activiteiten zijn mogelijk.

Dag 9 - CANDIDASA - SANUR (B, L)

Jullie verlaten Candidasa en rijden naar de kustplaats Sanur in het zuiden van Bali.  Onderweg worden enkele stops voorzien met een bezoek het bijzondere Tirta Gangga Waterpaleis, een wandeling naar het Tenganan Dorp door de rijstterrassen, en de verkenning van de Goa Lawah Tempel in Klungkung.  Bij aankomst in Sanur check-in in het hotel en vrije verkenning van de omgeving.

Dag 10 - 13 - SANUR (B)

Vrij strandverblijf naar eigen invulling. Diverse optionele activiteiten zijn mogelijk.

Dag 14 - SANUR - DENPASAR - BRUSSEL (B)

Na het ontbijt check-out en vrije tijd tot aan de transfer naar de luchthaven van Denpasar. Check-in voor de terugvlucht. Einde van onze diensten.

ZIN IN BALI OP MAAT?

Meer info via uw reisagent