Sluit

Dubai

Dubai ademt in superlatieven en is de thuisbasis van heel wat fascinerende architectonische locaties en luxeresorts. In Dubai vind je alles voor een exotische, bijzondere citytrip. Niet te missen is ook de iconische skyline, de Burj Khalifa, the Dubai Creek Tower, The Dubai Mall, het Jumeirah Beach Hotel, de Opus, het Dubai Frame, de grootste fonteinen ter wereld met prachtig klank- en lichtspel...  Trekt u erop uit met het gezin, mis dan zeker ook het Dubai Aquaventure Waterpark niet, een uniek waterpretpark voor alle leeftijden.

Daarnaast maakt Dubai zich klaar voor een event van wereldklasse, de expo 2020, niet te missen voor ondernemers. Graag bieden we u vanaf de aankomst een eerste klasse ervaring voor dit grootste event ooit in de Arabische wereld.

In het exclusieve Dubai zou je bijna vergeten dat je je heel dicht bij de woestijn bevindt. Voor de avonturiers mag ook dunebashing of met een quad door het woestijnzand racen niet ontbreken. 

Dubai is dus ook uitstekend als strandvakantie, ook in onze winter. Hou er wel rekening mee dat het er in onze zomermaanden zeer heet kan zijn. Tijdens onze wintermaanden is dit een ideale bestemming, waar u nog steeds kan genieten bij een 20 tot 25 graden.

Heeft u iets meer tijd? Waarom niet combineren met Abu Dhabi? Abu Dhabi is veruit de grootste deel-emiraat van de zeven Verenigde Arabische Emiraten en staat synoniem voor heel wat cultuur en historische bezienswaardigheden.

Inspiratiereizen

DUBAI