OVER YINDI TRAVEL

Yindi Travel, volledig op maat van de reiziger

 

Wij zorgen er voor dat uw reis een droomreis wordt, volledig uitgewerkt op jullie maat met oog voor het kleinste detail. Met onze kennis en expertise maken wij van uw reis een echte belevenis.

 

Yindi Travel is gespecialiseerd in reizen op maat en groepsreizen in Azië, Oceanië en de Indische Oceaan. Maar ook voor andere bestemmingen kan u bij ons terecht. Met onze jarenlange ervaring staan we garant dat de ‘must sees’ van een bestemming worden aangevuld met nieuwe, bijzondere en authentiekere bezienswaardigheden en belevingen. Ook voor gezinsvakanties op maat, groepsreizen, incentives en de voordeligste vliegtuigtickets ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Yindi Travel kiest voor unieke accommodatie, waarbij de nadruk ligt op kleinschalige, karaktervolle en kwalitatieve verblijven die volledig beantwoorden aan uw verwachtingen en aan uw vooropgesteld budget. U zal volop kunnen genieten van uw verblijf in de voorgestelde charmehotels, droompaleizen, zeilboten, gastenverblijven en unieke lodges.

 

Dankzij onze bekwame en professionele lokale partners en gidsen, staan wij garant voor een echte belevingsreis en vlekkeloze service.

 

Als duurzame reisorganisator kiezen we voor :

- Individuele reizen of groepsreizen in kleine groep (4 tot 15 personen) waar mogelijk: hierdoor is de impact van onze aanwezigheid op de bestemming minder groot.

- Bijzondere logies: we overnachten in hotels die waar mogelijk in handen zijn van plaatselijke families. Zo ondersteunen we rechtstreeks de lokale economie.

- Respect voor de natuur: tijdens wandeltochten blijven we op de paden en laten we ons leiden door gespecialiseerde gidsen. Met ons bezoek aan natuurparken en het betalen van vastgestelde toegangsgelden ondersteunen we plaatselijke natuurprojecten en milieuzorg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Steven Vervaeke

 

 

 

 

Met meer dan 20 jaar ervaring in de reissector als senior travel designer en product manager, bied ik jullie heel wat expertise en kennis aan. Heel wat studiereizen en reiservaring staan al op mijn actief : met onder andere Vietnam, Cambodja, Thailand, Maleisië, Singapore, Indonesië, India, Sri Lanka, Australië, Mauritius, île de la Réunion, Mexico, Belize, de VS,… Daarnaast ben ik ook actief als (gast)docent bij Vives (3e jaar Bachelor Toerisme), Howest en Syntrawest. Zo kan ik mijn kennis delen met de toekomstige reisprofessionals. Zelf ben ik afgestudeerd als Manager Toerisme en Recreatie in 1996 in het toenmalige HTI te Brugge.

 

Yindi Travel guides you towards a unique experience. Your journey will add hours to life, and life to hours.

© Yindi Travel, 2019

Alle rechten voorbehouden

OPENINGSUREN:

maandag t.e.m. vrijdag : 9u-12u en 13u-18u

zaterdag - zondag : gesloten